„Storm Riders“ vs „The Black Knights“

Двата най-стари и сериозни столични клуба по футбол на маса излизат в дългоочакван сблъсък, който е 11тата част от поредицата битки между българските клубове по джаги.

Домакините от Storm Riders имат нужда да възвърнат позабравеното си самочуствие, което бе наранено след поредицата слаби игри в първите две издания на Българската Джаги Лига и крайно изненадващата загуба от „Джагоарс“ само преди няколко седмици. Какъв по-добър начин за това от мач срещу „The Black Knights“ – момчетата, които ги изхвърлиха от второто издание на Лигата?! Storm Riders бяха напуснати от двама от най-сериозните си състезатели и това може да им изиграе лоша шега,

От другата страна нещата изглеждат привидно спокойни. „Рицарите“ не са излизали в официален отборен мач от същата лига, в която победиха „Storm Riders“, но пък също се разделиха с няколко от основните си състезатели.
Въпреки неприятните кадрови проблеми момчетата в черно ще се опитат да затвърдят растежа, който показват в последно време, а дали това ще се случи, остава да разберем.

„Storm Riders“ vs „The Black Knights“
17.04.2016
Адамс Бар, ул. Врабча №28 (до паметника „Левски“)
17.00

Напиши коментар


5 + едно =