За клуба

T

he Black Knights” Table Football Club, познати още като „Рицарите”, е български отбор по джаги, който се занимава с развитието и разпространението на играта на територията на Република България.  Към момента отбора е най-старата съществуваща организация по джаги – член на Българската Джаги Федерация  /БДФ/, като още от създаването си през януари 2014 година взима активно участие в сформирането и обособяването на българската джаги общност.

                “The Black Knights” Table Football Club е съставен от състезатели с дългогодишен опит на международната състезателна сцена, както на ниво клубове, така и в редиците на Българският национален отбор. Наши състезатели са участвали на няколко световни първенства и множество силни международни турнири във Франция, Италия, Австрия, Полша, Румъния и България. Основната цел на „Рицарите”  е разпалване на любовта към играта във все по-широк кръг от хора и запознаването им с всички тънкости, които тя предлага.

                „Рицарите”  създават и организират първите две издания на един от силните международни професионални турнири, провеждани на наша територия – “Balkan Open”. Основната  дейност  и тренировъчен процес  на отбора се развива на територията на град София, като  се следват най-добрите световни практики за изграждане на състезатели . Цветовете на отбора са черно, синьо и зелено, като настоящ президент и старши треньор  на организацията е Иван П. Петров.

Освен редицата  медали и призови класирания в различните дисциплини на единици и двойки в досегашното си съществуване, през 2018 „Рицарите”  достигат и най-високото си отборно постижение – вицерепубликанската отборна титла на Българската Джаги Федерация  /БДФ/

Ние не се страхуваме от предизвикателства!

Ние сме „The Black Knights”!