Представяме ви националите ни..

Скъпи приятели,

В дните преди световното решихме да ви представим с няколко думи момчетата от националната гарнитура, които ще ни представят в Мурсия.
Напълно естествено, започваме с „рицарското“ присъствие сред националите – Иван Петров!

– Здравей Ванка, благодарим ти за отделеното време, моля представи се с няколко думи
– Здравейте, казвам се Иван, на 28 години съм, занимавам се с джаги на про ниво от 8 години, в момента съм председател на „The Black Knights“ 
– Кога и къде започна да се занимаваш с джаги?
– Аз съм бивш футболист, когато приключих с този спорт все още имах нуждата от нещо състезателно.. И така се случи, че около мен имаше заведения с джаги. Приятелите ми се шегуват, че съм преминал от големия на малкия терен хаха (смее се)
– Имаш ли идол в нашия спорт?
– Не, има много елементи от играта на различни състезатели, които ми харесват, но идол нямам. 
– Какво е за теб да си част от националната гарнитура?
– Чест и привилегия! Винаги съм казвал, че националната тениска е най-високото спортно ниво, което даден състезател може да достигне и тежестта й е огромна и задължаваща! 
– Какво ти дават джагите?
– Най-вече удоволствие след тежките и дълги работни дни
– Какво можеш да кажеш за колегите си в националния отбор и настоящата селекция?
– Тази година отбора е много хубав, всички са заслужили мястото си да бъдат тук. Атмосферата е добра и се готвим здраво за предстоящия световен форум. Мога да уверя всички, които четат, че ние ще излезем с най-доброто и ще се борим до край, независимо от резултата! 
– Има ли нещо, което желаеш да споделиш за спорта в България или на нашите читатели?
– Искам да благодаря на всички, които ни подкрепят и да ги уверя, че ние, замесените в развитието на джагите в България, правим всичко възможно нещата да са добре, да ставаме все повече и да се развиваме. Подкрепяйте отборите, подкрепяйте националите, бъдете позитивни и всичко ще се случи!
– Успех в Мурсия на теб и всички останали!
– Благодаря!

 

 

Напиши коментар


седем + 9 =