Мощни „Рицари“ не оставиха шанс на Ja-Ra

Извадихме поука от грешките си! Това се видя във втория „сблъсък“ с наше участие.

Днес излязохме срещу Ja-Ra – към момента единствения активен български клуб извън столицата. Момчетата от Варна излязоха повече от амбицирани след вчерашната си победа над Jaguars и с желание да затвърдят доброто си представяне.

Срещу набиращите сила варненци треньора на „Рицарите“ Иван Петров имаше на разположение абсолютно всички машини в клуба и избора за стартов състав бе повече от труден.. Но в крайна сметка избора му се оказа правилен..

Иван Петров лично започна битката, като първи сингъл за нашите, след което Мишо Колев и Милан Марков започнаха при двойките. Дебюта си за „Рицарите“ направи машината Станислав Георгиев, като втори сингъл, а Вальо Илински и Пламен Баралиев излязоха като втората ни представителна двойка.

Битката започна с първите сингъли на двата отбора – Иван Петров и Николай „Рокера“ Делчев. Ванката започна мощно, взимайки първата игра на нула. Младият варненец се отърси от шока и заигра чудесно, което доведе до изравняване в игрите. След поредица обрати се стигна до 2 на 2 и пета игра, в която капитана на националния ни отбор показа по-железни нерви и надделя за 1:0 в общия резултат.

От тази точка започна желязната доминация на окрилените „Рицари“ – Милан Марков и опитния Михаил Колев не оставиха шанс за Адриян Николов и Юлиян Калчев – 3:0 и 2:0 в общия резултат.

Дойде ред на новото ни попълнение – малкия робот Станислав Георгиев да покаже способностите си и той бе повече от категоричен – отново 3:0 и същия резултат в общото класиране. Това сложи край на интригата и изхода от евента бе ясен.

В последния мач Валентин Илински и Пламен Баралиев излязоха срещу капитана на Ja-Ra Иван Ефтимов и партньора му Матей Минчев. Освободени от напрежението нашите момчета показаха силна игра, с което оформиха крайния резултат на 4:0.

Станахме свидетели на страхотна и по-важното – качествена игра от двете страни, както и на много любопитни  и забавни моменти!

Поздравяваме момчетата ни с успеха, както и колегите от Ja-Ra и се надяваме, че съвсем скоро ще можем да им дадем реванш, който те несъмнено заслужиха със спортсменското си поведение, големите възможности и страхотна игра!

До следващия „Сблъсък“!

 

Напиши коментар


пет − 4 =