10 години!

Ей, казвам ви, времето си лети!

Преди цели 10 години положихме началото на клуба с идеята да развиваме спорта и кадрите ни в България и с идеята да бъдем полезни където можем.
И за това време се случиха толкова много неща – изключителни победи и супер моменти, страхотно много инициативи, тежки, но и важни уроци, дори случки, заради които отказването е било на една крачка разстояние..

Но някой някога е казал, че добрите неща отнемат време. Е, през годините изградихме не малко, имаме си супер база, вероятно най-добрата база изцяло посветена на джагите в България, организирахме международни турнири, отборите ни при мъжете и дамите са топ (а ще стават и още по-добри),
работихме и продължаваме да работим за развитието на джагите на родна почва и това отдавна си пролича – много наши кадри са били част от националните селекции, достойно представяйки България на форуми из цяла Европа.
И в този ред на мисли, добре познати и декорирани сме на локалната и международната сцена, също така, най-добрите състезатели от няколко държави защитават цветовете ни днес, като смея да кажа, ние сме един от приятните български отбори по джаги.
Вече сме малко посивели, малко натежали, но пък за сметка на това през годините успяхме да създадем толкова много хубави моменти, да натрупаме опит и да бъдем един от водещите фактори в нашия спорт в България!

На всички наши състезатели – честит рожден ден, а на приятелите ни – бъдете здрави!

Наздраве, за още няколко по 10!

-Иван

 

 

Напиши коментар


две + 3 =